素晴らしい美味しさであるためには、 コーヒーの豆(生育)からカップ(お客様に提供される)までの全ての段階において、 一貫した体制・工程・品質管理が徹底していることが必須です。スペシャルティコーヒーの要件として、 生産国から消費国にいたるコーヒー産業全体の永続的発展に寄与するものとし、サステナビリティとトレーサビリティであることが重要で、コーヒーを飲む人は美味しさで幸せになる、農園の人々は正当な評価と価値に見合った報酬を得る。
In order for coffee to taste great, it is essential that a consistent system, process, and quality control be implemented at every stage, from the coffee beans (growing) to the cup (serving to customers). The requirements for specialty coffee are that it contributes to the lasting development of the coffee industry as a whole, from producing countries to consuming countries, and that it is important to be sustainable and traceable. People receive fair recognition and compensation commensurate with their worth.
为了让咖啡味道极佳,从咖啡豆(种植)到杯子(提供给顾客)的每个阶段都必须实施一致的系统、流程和质量控制。 对精品咖啡的要求是,它有助于整个咖啡行业从生产国到消费国的持久发展,并且重要的是可持续和可追溯,人们得到与其价值相称的公平认可和补偿。
関わる全ての人が幸せになるのがスペシャルティコーヒーだと信じています。
We believe that specialty coffee makes everyone involved happy.
我们相信精品咖啡会让每个参与其中的人感到高兴。